De Basis: Cursusruimte en vergaderlocatie te huur in Zeist

De Basis is een nieuwe cursusruimte in Zeist, verbonden met biologisch eethuis en cateraar ‘De Bio Basis‘. We hebben een voortdurend uitbreidend aanbod aan activiteiten zoals kookworkshops, Chi Kung lessen en danscursussen. Daarnaast is de ruimte beschikbaar voor verhuur.

De ruimte is op de begane grond gesitueerd, met meer dan voldoende daglicht. Er zijn voldoende stoelen aanwezig (40 stuks), meerdere tafels en ligmatjes.

Het werkoppervlak van de ruimte is ongeveer 45 m2. Daarnaast is er nog de open keuken van 10m2, de toiletten en een bergruimte. Voor cursussen die staand / bewegend gegeven worden is er voldoende ruimte voor meer dan 15 man. Voor cursussen die zittend gegeven worden is er ruimte voor meer dan 25 man.
De ruimte leent zich ook uitstekend als vergaderlocatie. Koffie en thee zijn bij de huur inbegrepen en biologische catering kan verzorgd worden.
In de open keuken is er voldoende mogelijkheid om een eigen lunch te prepareren of te koken. De keuken beschikt over een vier pits gasstel, een koelkast, afwasmachine en afzuiging. Een kan koffie is binnen enkele minuten gereed en er is een ruim assortiment aan thee beschikbaar.

Verder beschikt de ruimte over een professionele geluidsinstallatie, laminaatvloer (nog niet op de foto’s te zien), openslaande deuren, lichtdoorlatende gordijnen, sfeerverlichting en werklicht (LED-TL). Vier radiatoren maken het in de winter binnen een mum van tijd aangenaam warm.

Er is meer dan voldoende gratis parkeerruimte aan de straat en openbaar vervoer stopt om de hoek. Is je interesse gewekt? Bekijk de tarieven en voorwaarden voor verhuur hier, of neem contact met ons op.

De Basis | Lievendaallaan 2 | 3705 EB | Zeist | info@debiobasis.nl | Tel. 06-20768640